Over ons

f5f4f3f2

 

Welkom bij Strips & Zo! Hier vindt u een uitgebreide selectie van strips en graphic novels van bekende en minder bekende auteurs. Of u nu op zoek bent naar de laatste uitgaven, klassiekers of exclusieve edities, wij hebben het allemaal. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw volgende favoriete stripverhaal. Bezoek ons vandaag nog en laat u verrassen door ons aanbod.

Strips& Zo bestaat sinds 2018 en een jaar later is de webshop erbij gekomen. Hiermee kunnen we niet alleen de inwoners van Alkmaar e.o. voorzien van hun favoriete titels, maar eigenlijk de gehele wereld. Dit jaar hebben we de Boterstraat verlaten voor een mooie ruime winkel aan het Ritsevoort 25 in Alkmaar.

Michael Tames, van jongs af aan een strip-liefhebber en -verzamelaar, heeft na ruim 8 jaar bij Het Gele Teken in Hoorn, de kans gekregen om een winkel voor zich zelf te starten. Jhon Mak is er in januari 2019 bijgekomen. Ook hij heeft zijn sporen verdiend in Hoorn, en is net als Michael een verwoed striplezer. Duidelijk dus, dat u bij ons terecht kunt voor al uw vragen en strip-tips!