Vanaf 1 januari dit jaar is Alkmaar weer een stripwinkel rijker. Alhoewel rijker…. De stripliefhebber kon al meer dan 32 jaar terecht bij Bob en Tiny van Bookers & Strippers in de Boterstraat. Door de steeds meer uitbreidende werkzaamheden van hun familiehotel, hebben zij de beslissing genomen om met de winkel te stoppen en zich volledig te richten op het hotel. Weliswaar met pijn in het hart, maar anderzijds vol vertrouwen dat met Strips & Zo wederom een leuke stripwinkel in de Boterstraat komt, hebben Bob en Tiny het stokje overgedragen aan Michael en Jantina.

Michael, van jongs af aan een strip-liefhebber en -verzamelaar, heeft na 7 jaar bij Het Gele Teken in Hoorn, de kans gekregen om een winkel voor zich zelf te starten. Samen met Jantina, is in korte tijd de winkel op nr. 17 opgebouwd.

Vanaf 1 februari kunt u Strips & Zo vinden in het hart van Noord-Holland en in het hart van Alkmaar, aan de Boterstraat 17. En natuurlijk niet alleen voor de strips. Bij Strips & Zo kunt u ook terecht voor uw tijdschriften, rookwaren en luxe ansichtkaarten.