De Incal Psychoversum

 29,95

Beschikbaar op:

Beschrijving

Inhoud
Het grensverleggende De Incal heeft al vele spin-offs voortgebracht. Niet alleen prequels en sequels, maar ook reeksen als De Metabaronnen en De Technovaders. De Incal: Psychoversum is een prequel met per album een afgerond verhaal. Het verscheen vooreerst in het Engels als Mental Incal door de comicauteurs Yanick Paquette en Mark Russell. Van deze laatste verscheen in vertaling al bij Dark Dragon Books Fantastic Four: Life Story.

Maak je klaar voor… het Psychoversum! Dit zijn schokkende en explosieve verhalen, gebaseerd op de legendarische saga De Incal van scifi-grootmeesters Alejandro Jodorowsky en Mœbius.

De Incal, het machtigste artefact van het universum, is verdwenen. De Psychononnen gaan ernaar op zoek, zelfs al moeten ze alles op hun weg vernietigen. Maar ze zijn niet de enige die op het heilige voorwerp jagen: koningin Tanatah en het Montrijk zijn het ook op het spoor… Detective klasse R John Difool raakt tegen wil en dank betrokken bij die gevaarlijke wedloop, waarin hij zal botsen op de Metabaron.

Overige productgegevens
Reeks/Deel
De Incal Psychoversum

ISBN
9789464841817

Scenarist(en)
Mark Russell

Tekenaar(s)
Yanick Paquette

Genre(s)
Sciencefiction

Uitgever
Silvester Strips